Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

FANZONE

Lees meer..


FANBLOGS


Zoals je ziet, kun je alleen een bericht achterlaten in het gastenboek als je ingelogd bent. Om in te kunnen loggen moet je eerst geregistreerd staan.

Registreren is gratis en zo gebeurd. Hierna kun je, naast het plaatsen van berichten in het gastenboek, ook reageren op nieuwsberichten en polls.
Verder ontvang je altijd als eerste nieuwtjes, acties en aanbiedingen en zullen er regelmatig prijsvragen zijn exclusief voor de fans die zich hebben geregistreerd.

Klik hier om jezelf te registreren

21290 FANBLOGS

Door: Esther Mazzi-Perra op 07 December 2017
Lieve Nick en Simon allereerst wou ik even zeggen dat ik jullie niet alleen goede zangers met prachtige liedjes vind maar ook twee leuke gewone jongens met veel humor. Vandaag op 7 december is mijn allerliefste dochter Eleonora 18 jaar geworden, vanavond gaan wij lekker met de hele familie uiteten, morgen naar jullie concert en daarna gezellig weekend weg en 16 december groot feest. Nou zul je zeggen poeh das nogal veel voor een verjaardag maar mijn meissie heeft het zo verdient (zonder al te veel in detail te treden) mijn Eleonora is chronisch onzichtbaar ziek ( ze heeft een vorm van reum en leeft dagelijks met veel pijn) en ze heeft de afgelopen jaar niet makkelijk gehad en daarom zou de kers op de taart van deze 18de verjaardag zijn dat ze met jullie op de foto kon en jullie een hand kan schudden. Jullie liederen luistert ze graag maar vooral kijk omhoog vind ze prachtig en geeft haar troost. Ik heb heel lang er steeds tegenaa gezetten om jullie schrijven want begrijp dat jullie na zo'n avond heel vermoeid zullen zijn dus wil jullie niet lastig vallen...maar jullie zouden mijn meissie er zo gelukkig mee maken het zou zo'n verassing zijn voor haar. Als het niet mogelijk is heb ik daar alle begrip voor. Ik wens jullie iig vast een geweldig succes toe met jullie verdere carrière en een hele mooie gezegende kerst en een voorspoedig nieuw jaar. Lieve groet van Esther Mazzi-Perra.
Door: Anne Steens op 03 December 2017
Hoi Nick en Simon,

Ik heb een beetje een brutale vraag. Donderdag ga ik naar jullie theaterconcert in Hoorn samen met mijn man. Ik ben best wel een beetje boel fan van jullie en het lijkt mij zo leuk om na afloop nog een biertje met jullie te doen in de artiestenfoyer. Ik hoop dat jullie dit ook willen, lijkt mij erg gezellig!
Tot donderdag.
Groetjes van Anne Steens
Door: sylvia tempel op 05 November 2017
volg aub op facebook Nick en simon 4 ever

 

PLAATS EEN EIGEN FANBLOG

om berichten te plaatsen


FOTO'S VAN FANS

Meest recente bijdrage:

Aangenaam in Winschoten wat heb ik genoten .. bij jongen in

10 April 2018 door Diana Beuze
Er zijn nog geen reacties

 

REAGEER ALS EERSTE OP DEZE FANFOTO

om berichten te plaatsenLekkere warme knuffel van Simon!
Geweldige avond
Nick en simon op Snapchat
hoi nick en simon wil jullie een
Met geweldige zangers op de foto
Met mijn held op de foto!
Kan ik hem persoonlijk
ik en simon
11 december kerstconcert in
Gekregen voor me verjaardag, ook 1

Laat hier je eigen foto met Nick en Simon achter

 

Je dient in te loggen om foto's te kunnen uploaden.
TWITTER & FACEBOOK