Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

FANZONE

Lees meer..


FANBLOGS


Zoals je ziet, kun je alleen een bericht achterlaten in het gastenboek als je ingelogd bent. Om in te kunnen loggen moet je eerst geregistreerd staan.

Registreren is gratis en zo gebeurd. Hierna kun je, naast het plaatsen van berichten in het gastenboek, ook reageren op nieuwsberichten en polls.
Verder ontvang je altijd als eerste nieuwtjes, acties en aanbiedingen en zullen er regelmatig prijsvragen zijn exclusief voor de fans die zich hebben geregistreerd.

Klik hier om jezelf te registreren

21290 FANBLOGS

Gastenboek
Door: Diana Beuze op 10 April 2018
Afgelopen zaterdag ben ik bij nick en simon geweest in Winschoten theater aangenaam . Mensen wat heb ik genoten. Ik heb een kroeg date met simon gehad hahah wat een lol. Mooi voor mij gezongen . Ik ben al 8 jaar depressief en hun muziek helpt mij door elke emoties heen. Dus dat ik dit zaterdag heb mee gemaakt heeft mij zoveel goeds gedaan, dat ik nu nog met een big smile rondloop
Door: Wal Somers op 27 March 2018
Helaas zeggen Nick en Simon gewoon een voorstelling vlak van tevoren af om elders voor TV te gaan optreden en zetten honderden mensen op straat want bijna nergens meer een plek natuurlijk. Dus zwaar gedupeerd. Maar het ergste is dat je nog een extra trap na krijgt van ze door niet het gehele bedrag terug te krijgen!!! De veroorzakers moeten de reserveringskosten betalen vinden wij en niet de al gedupeerden. Valt ons zwaar tegel Nick en Simon!
Door: Lisette Verbrugge op 15 December 2017
Lieve Niek en Simon

Op donderdag 19 oktober hen ik jullie voorstelling gezien in Terneuzen en zijn we samen op de foto gegaan. Ik ben 86 jaar en heb enorm genoten. Hierbij wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor deze fijne avond en dat we samen op de foto zijn gegaan.

Van Jopie

 

PLAATS EEN EIGEN FANBLOG

om berichten te plaatsen


FOTO'S VAN FANS

Meest recente bijdrage:

Kan ik hem persoonlijk overhandigen?

26 October 2016 door Angela Kanis
Er zijn nog geen reacties

 

REAGEER ALS EERSTE OP DEZE FANFOTO

om berichten te plaatsenAangenaam in Winschoten wat heb ik
Première ‘Gek van
Mijn grote helden!
Lekkere warme knuffel van Simon!
Geweldige avond
Nick en simon op Snapchat
hoi nick en simon wil jullie een
Met geweldige zangers op de foto
Met mijn held op de foto!
Kan ik hem persoonlijk

Laat hier je eigen foto met Nick en Simon achter

 

Je dient in te loggen om foto's te kunnen uploaden.
TWITTER & FACEBOOK