Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Lees meer..
Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
02 May 2013

Metro brengt als partner van het Nationaal Comité 4 en 5 mei op 3 mei een speciale Vrijheidskrant uit met als gasthoofdredacteuren Nick en Simon. Het duo heeft vandaag vanaf de redactie van Metro aan de Vrijheidskrant van morgen gewerkt. Aan de hand van het thema vrijheid komt Edukans, de ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor onderwijs wereldwijd waarvan Nick en Simon ambassadeur zijn, in de krant van morgen uitgebreid aan bod. Daarnaast lezen we een interview van de Volendammers met Esther Vergeer, één van de meest succesvolle Nederlandse sporters in de geschiedenis. Vanzelfsprekend delen ook Nick en Simon zelf hun visie op het thema vrijheid met de Metrolezer. Het programma van 4 en 5 mei, met onder meer een en overzicht van de Bevrijdingsfestivals, ontbreekt uiteraard niet.

 

“Het is een mooie krant geworden”, aldus een trotse Robert van Brandwijk, hoofdredacteur van Metro. “Nick en Simon dragen samen met onze redactie via hun onderwerp- en fotokeuzes in Metro uit dat het bijzonder is om dagelijks in vrijheid te leven”.
 

Nick en Simon zijn onlosmakelijk verbonden met het thema vrijheid. Vorig jaar waren de zangers Ambassadeurs van de Vrijheid. Dit jaar zingen zij tijdens het 5 mei-concert van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, samen met onder meer mezzosopraan Maria Fiselier en de Marinierskapel. Dit concert wordt gehouden op de Amstel in Amsterdam in het bijzijn van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.


“Wij zijn heel trots dat we gasthoofdredacteur van de Vrijheidskrant mogen zijn. Vorig jaar hadden we de eer om Ambassadeurs van de Vrijheid te zijn. Het thema 'Vrijheid geef je door' mochten we toen op diverse plaatsen in het land verspreiden. Dit jaar zijn we onderdeel van het bevrijdingsconcert op de Amstel waar o.a. het kersverse Koningspaar aanwezig zal zijn. Om dan daags ervoor gasthoofdredacteur van de Vrijheidskrant te zijn is fantastisch en maakt de cirkel helemaal rond!", aldus Nick & Simon. 

 

v

 

 Tags: nick schilder, simon keizer, vrijheid, metro, hoofdredacteur,


GERELATEERD NIEUWS10 REACTIES

Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
Door: Karin Grootelaar op 09 May 2013
@Hellen v. Buren: Je maakt me zo blij hiermee! Ik heb mijn adres al naar je gemaild! Nogmaals hartelijk bedankt! En succes met versturen!
Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
Door: Hellen v. Buuren op 09 May 2013
@Karin: ik heb nog een Metro over. Als je die zou willen hebben, mail dan even je adres naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
Door: Karin Grootelaar op 05 May 2013
Helaas ben ik vrijdag niet met de trein geweest en het station ligt helaas niet 'naast de deur'! Maar ja, ik heb wel hele leuke stukjes op internet kunnen lezen! Dat maakte me zeker blij!
Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
Door: Hellen v. Buuren op 04 May 2013
@Nadia: ik woon inderdaad in Putten. Grappig dat jij daar net geweest bent!
Nick en Simon hoofdredacteuren vrijheidskrant Metro
Door: Nadia van der Weij op 03 May 2013
@Hellen,
Bedankt voor je reactie grin
Ik ga zeker het 5 mei concert kijken, lekker Nick & Simon op tv en woensdag weer! wat wil je nog meer! grin smile ( haha dat rijmt)

Je had het over Putten, woon jij in Putten? het is nu mei vakantie en ben een weekje naar Putten geweest naar een park.
Ik vind het wel grappig dat ik daar net ben geweest en dat jij daar woont surprised

Gr. Nadia

 

PLAATS EEN REACTIE

om berichten te plaatsen